TAQUILLES

Gestió de Taquilles

Armariets

L’AMPA gestiona el lloguer d’armariets, i que únicament en podran gaudir les famílies sòcies de l’AMPA.

Per tal de contractar el servei d’ús d’un armariet, completa el document web  Quota socis i lloguer d’armariets

Per tal de poder fer un bon manteniment dels armariets i que els alumnes any rere any en puguin gaudir dels mateixos en estat òptim és importantíssim llegir i seguir la “Normativa d’ús”.

Si durant el curs es produeix qualsevol incidència amb l’armariet, s’haurà de comunicar al més aviat possible a la secretaria de l’AMPA de l’Institut o bé mitjançant  e-mail de l’Ampa administracio@ampagabrielferrater.com i ens posarem en contacte amb vosaltres per solucionar la incidència detectada i d’aquesta manera poder oferir-vos un servei de qualitat.

Donada la situació generada per la pandèmia i per tal d’acomplir amb les mesures d’higiene, s’ha procedit a la contractació d’una empresa específicament per netejar i desinfectar els armariets al final de cada curs.

NORMATIVA D’ÚS

1.- Per a tenir llogat un armariet s’ha de ser soci de l’AMPA.
2.- L’AMPA no es fa responsable del contingut dels armariets.
3.- Intentar obrir o forçar els armariets dels companys/es es considera una falta greu i serà aplicat el reglament de règim intern amb la sanció corresponent. Us recordem que hi ha càmeres de vigilància a tots els passadissos i queda enregistrat el moviment diari.
4.- En cas de perdre la clau s’haurà de deixar un dipòsit de 5 € per tal de deixar la clau original a l’alumne/a per fer-ne una còpia (els 5 € es retornaran un cop ens retornin la clau original).
5.- El seu ús és personal i intransferible. No es poden canviar els armariets entre l’alumnat (en cas de necessitat de canvi, s’ha de sol·licitar al despatx de l’AMPA).

6.- En cas d’urgència, la direcció del centre es reserva el dret d’obrir l’armariet.

7.- L’alumnat es compromet al bon ús i manteniment de l’armariet. En cas de qualsevol incidència (pèrdua clau, sol·licitud canvi, arranjament…) cal comunicar-ho a l’administrativa de l’AMPA en horari d’oficina o bé a través del correu electrònic: administracio@ampagabrielferrater.com
8.-En finalitzar el curs cal deixar l’armariet completament buit i la porta sense tancar amb clau (l’AMPA no es farà càrrec del contingut que hagi quedat a l’interior quan es faci la neteja). Obligatòriament s’ha de tornar la clau abans del 2 de juliol. En cas de pèrdua de la clau és important notificar-ho per poder-ne fer una còpia i així no haver d’abonar l’import del canvi de pany.

v

Activitats i Col·laboracions de l'AMPA

Us convoquem a l’assemblea general ordinària que tindrà lloc el dijous, 14 de desembre de 2023, a les 19 hores a l’institut, amb el següent ordre del dia: Lectura i aprovació de...

leer más