Lloguer d'armariets

Armariets

L’AMPA gestiona el lloguer d’armariets, que únicament en poden gaudir les famílies sòcies de l’AMPA. El lloguer és per un curs lectiu, un cop acabades les classes s’ha de tornar obligatòriament la clau.

Per contractar el servei d’ús d’un armariet, completa el document web  Quota socis i lloguer d’armariets

Per tal de poder fer un bon ús i manteniment dels armariets i que els alumnes any rere any en puguin gaudir dels mateixos en estat òptim és importantíssim llegir i seguir la “Normativa d’ús”.

Si durant el curs es produeix qualsevol incidència amb l’armariet, s’haurà de comunicar al més aviat possible a l’administrativa de l’AMPA, al despatx del centre o bé mitjançant  correu electrònic a administracio@ampagabrielferrater.com i ens posarem en contacte amb vosaltres per solucionar la incidència detectada i d’aquesta manera poder oferir-vos un servei de qualitat.

Donada la situació que va generar la pandèmia i per tal d’acomplir amb les mesures d’higiene, es va procedir a la contractació d’una empresa específicament per netejar i desinfectar els armariets al final de cada curs.

NORMATIVA D’ÚS

1.- Per a tenir llogat un armariet s’ha de ser soci de l’AMPA.
2.- L’AMPA no es fa responsable del contingut dels armariets.
3.- Intentar obrir o forçar els armariets dels companys/es es considera una falta greu i serà aplicat el reglament de règim intern amb la sanció corresponent. Us recordem que hi ha càmeres de vigilància a tots els passadissos i queda enregistrat el moviment diari.
4.- En cas de perdre la clau s’haurà de deixar un dipòsit de 5 € al despatx de l’AMPA per tal que us deixem la nostra clau i pugueu fer-vos una còpia. Els 5 € de dipòsit es tornaran un cop ens retorneu la nostra clau original.
5.- El seu ús és personal i intransferible. No es poden canviar els armariets entre l’alumnat (en cas de necessitat de canvi, s’ha de sol·licitar al despatx de l’AMPA).

6.- En cas d’urgència, la direcció del centre es reserva el dret d’obrir l’armariet.

7.- L’alumnat es compromet al bon ús i manteniment de l’armariet. En cas de qualsevol incidència (pèrdua clau, sol·licitud canvi, arranjament…) cal comunicar-ho a l’administrativa de l’AMPA en horari d’oficina o bé a través del correu electrònic: administracio@ampagabrielferrater.com
8.-En finalitzar el curs cal deixar l’armariet completament buit i la porta sense tancar amb clau (l’AMPA no es farà càrrec del contingut que hagi quedat a l’interior quan es faci la neteja). Obligatòriament s’ha de tornar la clau abans del 2 de juliol. En cas de pèrdua de la clau és important notificar-ho per poder-ne fer una còpia i així no haver d’abonar l’import del canvi de pany.

v

Activitats i Col·laboracions de l'AMPA

Us convoquem a l’assemblea general ordinària que tindrà lloc el dijous, 14 de desembre de 2023, a les 19 hores a l’institut, amb el següent ordre del dia: Lectura i aprovació de...

leer más