Extraescolars

ENGLISH ACADEMY

L’oferta formativa de l’idioma Angles està enfocada a què l’alumne adquireixi un bon nivell d’anglès, i sigui capaç de fer ús adequat de la llengua, tant escrit com oral, corresponent al nivell que s’està cursant.
Pels alumnes de nova incorporació que estan inscrits en aquesta activitat, es farà una prova de nivell per poder oferir un servei amb la millor qualitat possible.

També preparem als alumnes per fer l’examen dels nivells Oficials de CAMBRIDGE.

Funcionament de l’activitat: Cada un dels nivells es divideix en 2 cursos, el primer curs l’alumne adquireix el nivell d’anglès pel qual es prepara i en el segon curs es millora aquest nivell i es prepara per poder dur a terme l’examen oficial de Cambridge. Tot i aquest esquema de funcionament general, la inclusió de l’alumne en un curs o altre i el seguiment de la seva evolució es fa de manera personalitzada per cada alumne i fent cas les recomanacions de les professores.
També a final de curs, abans dels exàmens oficials corresponents s’imparteixen classes intensives per tal de preparar l’examen oficial.

TEATRE

Activitat oferta per l’Àngels Rivero, que també imparteix classes de teatre en altres centres educatius de Reus.

 

DANSA

Dansa, activitat oferta per Mònica Rincón, que actualment dirigeix la seva pròpia companyia de dansa Souldance, coordinadora i professora de dansa a diferents escoles i imparteix classes de cos a actors.

TÈCNIQUES D’ESTUDI

A càrrec de l’Ester Juncosa, psicòloga-logopeda. El taller de tècniques d’estudi posa en pràctica estratègies i procediments per ajudar al vostre fill/a a planificar el seu temps d’estudi diari, a organitzar la informació i els continguts de les matèries, aprende a fer esquemes i donar eines per tal de facilitar el seu aprenentatge i aconseguir un hàbit de treball.

L’activitat de tècniques d’estudi està adreçada a l’alumnat de 1er d’ESO, i té una duració d’un trimestre. (dimecres de 16h a 17h)

Altres activitats

Actualment no hi ha cap més activitat programada.

Extraescolars

Inscripcions

 

En cas de dubtes

977 346 285 – 617 234 524

v

Activitats i Col·laboracions de l'AMPA

Us convoquem a l’assemblea general ordinària que tindrà lloc el dijous, 14 de desembre de 2023, a les 19 hores a l’institut, amb el següent ordre del dia: Lectura i aprovació de...

leer más