Curs 2020-2021

Extraescolars

ENGLISH ACADEMY

L’oferta formativa de l’idioma Angles està enfocada a què l’alumne adquireixi un bon nivell d’anglès, i sigui capaç de fer ús adequat de la llengua, tant escrit com oral, corresponent al nivell que s’està cursant.
Pels alumnes de nova incorporació que estan inscrits en aquesta activitat, es farà un examen de nivell per tal de poder oferir un servei amb la millor qualitat possible.

També preparem als alumnes per tal que es puguin examinar dels nivells Oficials de CAMBRIDGE.

Funcionament de l’activitat: Cada un dels nivells es divideix en 2 cursos, el primer curs l’alumne adquireix el nivell d’anglès pel qual es prepara i en el segon curs es millora aquest nivell i es prepara per poder dur a terme l’examen oficial de Cambridge. Tot i aquest esquema de funcionament general, la inclusió de l’alumne en un curs o altre i el seguiment de la seva evolució es fa de manera personalitzada per cada alumne i fent cas les recomanacions de les professores.
També a final de curs, abans dels exàmens oficials corresponents s’imparteixen classes intensives per tal de preparar l’examen.

TEATRE

MARIA BRAVO FONT. Actriu, cantant i periodista (Universitat Complutense, 1995). Va estudiar interpretació teatral amb Juan Pastor (Guindalera) i a l’Escola Internacional de Teatre de María de la Mar Navarro i Andrés Hernández, i es va formar en la disciplina de teatre social i de l’oprimit (A.C.T.A laboratorio teatral). Completa la seva formació amb cursos de doblatge i cant escènic. Com a actriu, ha participat en nombrosos espectacles de teatre musical i té àmplia experiència en teatre infantil.

L’any 2007 crea Teatrosfera. Imparteix cursos i tallers per a empreses i entitats i és professora de teatre en diversos centres educatius i teatres.

 

DANSA

Dansa, activitat oferta per Mònica Rincón, que actualment dirigeix la seva pròpia companyia de dansa Souldance.

TÈCNIQUES D’ESTUDI

Tècniques d’estudi (Adreçat a alumnes de 1er d’ESO, duració 1er trimestre) (dimecres de 16h a 17h) 110€ tot el trimestre

ACTIVITATS D'ESPORT

L’Associació Esportiva Escolar de l’institut Gabriel Ferrater i l’AMPA del mateix Institut, volem tirar endavant un projecte on fomentar la pràctica de l’esport en el mateix Institut en horari extraescolar. Per tal d’aconseguir-ho ens hem plantejat poder impulsar alguns equips que practiquin esport a nivell federat i/o no federat amb el nostre esperit de fomentar l’esport en l’INSTITUT, amb la pràctica del qual volem fomentar uns valors principals que considerem que ens descriuen, el respecte, l’esforç, l’ambició, el treball en equip i la humilitat, entre d’altres.

  • FUTBOL
  • BASQUET
  • VOLEIBOL
Extraescolars

Inscripcions

Aquest curs, marcat per les normes de seguretat del Covid 19, proposem un seguit d’extraescolars en les quals la seguretat dels nostres alumnes és la prioritat.
Com és lógic, en el cas de descobrir algun contagi en qualsevol dels grups, hauriem de suspendre l’activitat el temps indicat pel Departament de Salut.

INSCRIPCIONS

En cas de dubtes

977 346 285

v

Activitats i Col·laboracions de l'AMPA